Copenhagen
+45 52 60 77 77
| Skodsborg
+45 31 33 66 52


genvind kontrollen
over bækkenbunden

MMS til træning af bækkenbunden er en ny revolutionerende behandling, der kan hjælpe almindelige og til tider ubehagelige inkontinensproblemer, øge den seksuelle funktion og hjælpe med at styrke din bækkenbund generelt. Behandlingen er smertefri, og du sidder, fuldt påklædt, på et sæde, der udsender elektroniske muskelstimulanser op igennem bækkenbunde.

Få en intro-session til kun 495 kr.

ja tak, bestil en tid
Ja tak, bestil en tid
Ja tak, bestil en tid

hvordan foregår behandlingen?

Vores MMS maskiner bruger HIFEM (High-Intensity Focussed Electromagnetic) energi til at forbedre ydeevnen af bækkenbundsmuskler hos både mandlige og kvindelige klienter. Den fokuserede energi får musklerne i bækkenbunden til at trække sig sammen og derefter slappe af, ligesom Kegel-øvelser.

I løbet af din behandling forårsager HIFEM-energien kraftige sammentrækninger af bækkenbundsmusklerne, som kan være svære at træne sig til på normal vis. Faktisk giver én session alene, hvad der svarer til 11.000 bækkenbundssammentrækninger.

I modsætning til bækkenbundsøvelser kræver bækkenbundsstolen ingen indsats fra dig. Teknologien gør alt arbejdet for dig og hjælper med at tone og styrke bækkenbundsmusklerne effektivt og nemt.

Få en intro-session for kun 495 kr.

Ja tak, bestil en tid

Studies have shown 95% improvement in patient quality of life
and 75% reduction in pad usage after use of the pelvic floor trainer.

ready to kickstart your path to better health?
let’s make it easier together.

Sign up for your FREE consultation now and take the first step towards a healthier, happier you. You will receive a personalized recommendation & plan after the consultation.

Combine your consultation with your first treatment at One Thirty Labs and get a 50% discount on a treatment of your choice.

Book a free consultation Contact us

hvem er one thirty labs?

Vi tror på, at nøglefaktorerne i et langt sundt liv, I høj grad handler om at leve et godt liv med høj livskvalitet – som for os handler om både et sundt udseende, krop og sind. One Thirty Labs er et koncept for højere ydeevne, skønhed og sundhed med fokus på ikke-invasive, alle naturlige behandlinger, der bruger kroppens egne processer til at forbedre dit fysiske og mentale helbred.

Den konstante stress fra vores miljø og daglige liv, tvinger vores kroppe til at være på konstant overarbejde for at holde trit med en moderne livsstil. Dette efterlader os ofte udtømte og har brug for en fysisk og mental genstart. Men det kan være svært at finde tid og energi til at indarbejde dette i en travl hverdag.

De fleste af vores behandlinger er sammensat til at give dig et hurtigt, men ekstremt effektivt alternativ til de mange tidskrævende måder at opnå en sundere og mere afbalanceret livsstil på.

Ved at bevare din krop og sind som en integreret del af din livsstil, er det muligt at forbedre både ydeevne, skønhed og sind på lang sigt. Vi har taget gamle traditioner og behandlinger til næste niveau med moderne teknologi, der tilbyder krop og sind videnskabeligt beviste og effektive forbedringer. Helt naturligt.

Ja tak, bestil en tid